El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
 
  REGLAMENT CAMPIONAT SOCIAL 2015
 
 
 
  15-02-2015
CARRETERA


-. De tots els participants del campionat d’excursionisme només tenen dret a premis els socis del club.
-. Habitualment la sortida serà diumenges a l’Hotel Canaletas i l’arribada també, tret d’un acord unànime entre tots els participants. Consultar el Calendari de l’any corresponent.
-. Es donaran 3 punts per recorregut: 1 punt a la sortida, 1 punt a l’hora de parar i fer reagrupament al lloc d’esmorzar ( realitzant el recorregut establert) i 1 punt a la tornada ( realitzant el recorregut establert i sempre que es tinguin els 2 punts anteriors). La llista de participants es farà durant l’esmorzar. Per tant, les persones que no parin, si volen els punts de sortida i tornada, ho hauran de dir a un company que sí es quedi a esmorzar per que aquest ho comuniqui als responsables del campionat.
-. Sortides “ETAPA ACA” : es dobla la puntuació dels participants.
-. Els mesos de juliol i agost puntuen. Al final del campionat tothom tindrà un mínim de tres sortides normals ( 3 punts) descomptades (vacances).
-. Si un ciclista fa tard però aconsegueix atrapar als companys abans d’arribar a l’esmorzar, no perdrà el punt de sortida.
-. Qui participi en una Marxa Cicloturista el mateix dia que la sortida del campionat de carretera o col.labori en qualsevol activitat del club rebrà els 3 punts igualment. Les marxes Cicloturistes realitzades en dissabte només puntuen si es fan fora de Catalunya. És obligació del participant comunicar-ho als responsables del campionat.
-. Si algun participant creu que per qualsevol motiu no pot seguir la marxa normal dels companys podrà sortir un quart d’hora abans.
-. Al final de temporada i dins del sopar del Club ACA es lliuraran els premis als 3 primers classificats del campionat de carretera i participants de les activitats programades.
-. La junta ACA es reserva el dret de modificar qualsevol aspecte segons les circumstàncies.