El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

   
  REGLAMENT
 
 
 
  01-02-2015
Reglament 2015
BTT

-. De tots els participants del campionat d’excursionisme només tenen dret a premis els socis del club.
-. Habitualment la sortida serà dissabtes a les 8.00h davant la Policia Local d’Igualada (Cal Miquel). En relació a les sortides extraordinàries s’informarà puntualment.
-. Fora del campionat d’excursionisme de dissabte, també es realitzen sortides no puntuables en BTT diumenges al mateix lloc i hora.
-. El campionat de Btt comença i acaba amb el sopar de fi de temporada.
-. Es donaran 2 punts a cada participant de les sortides habituals de dissabte, 1 punt a la sortida i 1 punt en arribar a l’esmorzar.
-. Els participants debutants i el seu acompanyant obtindran els 2 punts només pel fet d’anar a l’esmorzar, independentment del lloc i l’hora de sortida. Aquesta norma s’aplicarà al debutant durant 4 mesos a partir de la primera sortida.
-. En les sortides extraordinàries es donaran 3 punts. Si el mateix dia hi ha sortida alternativa a Igualada aquesta NO puntuarà.
-. Qui participi en una Marxa Btt o col.labori amb qualsevol activitat del club rebrà els 2 punts igualment. És necessari notificar-ho als responsables del campionat.
-. En cas que faci mal temps es donarà 1 punt a qui es presenti a l’esmorzar, en cotxe és clar. Es considerarà mal temps quan ho decideixi la majoria.
-. En cas d’empat en la classificació es valorarà el nombre de sortides extraordinàries realitzades i si continués l’empat es mirarà el total de kms recorreguts per cada un.
-. Al final de temporada i dins del sopar del Club ACA es lliuraran els premis als 3 primers classificats del campionat de Btt i participants de les activitats programades.
-. La junta ACA es reserva el dret de modificar qualsevol aspecte segons les circumstàncies.